2017-07-18 10:36:03• hírek • (x)

Magyarország kedvencei lépnek fel a Shopping Plázában

Karikázd be a naptárban július 30-át: a Shopping Plázában magyarországi sztárok koncerteznek!

A Szatmárnémeti Shopping Pláza nem csak a boltokkal, akciókkal és világmárkák nagy választékával várja a vásárlókat, hanem rendszeresen tartanak itt szórakoztató programokat is. Emlékezzünk csak a Folk Shop rendezvényre, amelyen a népi értékek, hagyományok álltak a középpontban, vagy a gyermeknapra, amelyen mások mellett az Alma Együttes szórakoztatta a gyerekeket és minden gyerkőcöt egy-egy szelet tortával leptek meg.

A következő ilyen rendezvényt július 30-án tartják a Szatmárnémeti Shopping Plázában – ekkor magyarországi sztárok koncertjére várják a szatmáriakat, egy igazi Shopping Pláza napra!

Ekkor a pláza színpadán lép fel a díva, a színésznő, a musical énekes, az ezerarcú rockistennő, az erdélyi gyökerekkel rendelkező Keresztes Ildikó, valamint a romantikus dalok magyar helytartója, a hölgyek nagy kedvence, az utánozhatatlan hangú ex-TNT-s Dobrády Ákos, aki már több alkalommal hozta bulis hangulatba a szatmáriakat.

Ne feledd tehát: július 30-án tarts shopping napot a Shopping Plázában és ne hagyd ki a magyarországi sztárok ingyenes koncertjeit sem!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: